Προεκπαίδευση - Κοινωνικοποίηση Κουταβιών

Επιλογή Προγράμματος

Διαδικτυακά Μαθήματα
Κατ΄οίκον Μαθήματα
Online Course

Contact Us

Προεκπαίδευση - Κοινωνικοποίηση Κουταβιών

Φέρνοντας στο σπίτι ένα κουτάβι είναι μία συναρπαστική εμπειρία για όλους. Αν χειριστείτε το κουτάβι σας κατάλληλα με την άφιξή του, θα χαλαρώσει γρήγορα και θα αισθανθεί ασφάλεια στο νέο του σπίτι.

Η κοινωνικοποίηση και η προεκπαίδευση κουταβιού είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβουν χώρα από νωρίς σε αυτή την κρίσιμη ηλικία ανάπτυξης του σκύλου σας. Ό,τι κάνετε και δεν κάνετε θα επηρεάσουν τη συμπεριφορά του σκύλου σας για πάντα.

Τα κουτάβια μαθαίνουν συνεχώς από το περιβάλλον τους. Μπορούν να μάθουν πράγματα που τους διδάσκουμε αλλά να αποκτήσουν και συμπεριφορές από μόνα τους.

Όσο περισσότερο έλεγχο έχουμε στο περιβάλλον τους τόσο καλύτερα αποτελέσματα παίρνουμε.

Χρησιμοποιώντας τη θετική ενίσχυση, την επιβράβευση και το παιχνίδι, εκπαιδεύουμε το κουτάβι σας σε όρια και συμπεριφορές προσαρμοσμένα στο δικό σας τρόπο ζωής.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν εκπαίδευση σε συμπεριφορές όπως μάσημα, δάγκωμα, γαύγισμα, εκπαίδευση καθαριότητας, αντιμετώπιση άγχους αποχωρισμού και εισαγωγή στις εντολές βασικής υπακοής.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην κοινωνικοποίηση του.

Ένα σωστά κοινωνικοποιημένο κουτάβι προσαρμόζεται εύκολα και είναι μια καλή συντροφιά. Δεν είναι φοβισμένο ούτε έχει επιθετική συμπεριφορά σε οτιδήποτε συναντά στην καθημερινότητά του.

Ηλικία

Από εφτά εβδομάδων
(ή από την πρώτη ημέρα που έρχεται το κουτάβι στο χώρο σας)

Διάρκεια

Πέντε μαθήματα κατ' ελάχιστον

Contact Us