Παιδιά & Κατοικίδια

Επιλογή Προγράμματος

Διαδικτυακά Μαθήματα
Κατ΄οίκον Μαθήματα

Contact Us

Παιδιά & Κατοικίδια

Ο ερχομός ενός μωρού στην οικογένεια, μέσω γέννησης, υιοθεσίας ή προσωρινής φιλοξενίας είναι μία συναρπαστική αλλά συγχρόνως και πολυάσχολη εποχή.

Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές για τον καθένα και αυτό περιλαμβάνει και τα κατοικίδια ζώα μας που δεν μπορούν πλέον να λάβουν την προσοχή στην οποία έχουν συνηθίσει.

Τα κατοικίδια ζώα προσαρμόζονται συνήθως πολύ καλά στην άφιξη ενός μωρού αλλά είναι σημαντικό να έχουμε σωστό προγραμματισμό και να είμαστε λογικοί με τις ενέργειές μας.

Όσο νωρίτερα αρχίσετε να προετοιμάζετε το κατοικίδιο ζώο σας, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας για αρμονική συμβίωση όταν το μωρό ή το παιδί φτάσει.

Τα μαθήματα, στόχο έχουν να προσφέρουν θετικές, πρακτικές και διασκεδαστικές λύσεις για εσάς, το σπίτι και το κατοικίδιό σας πριν και μετά τον ερχομό του νέου μέλους!

Ηλικία

Από τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης

Διάρκεια

Έως την τρίτη εβδομάδα μετά τον τοκετό

Contact Us

What our clients saying about the program

"Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη"

Ο σκύλος μου ήταν το πρώτο μου μωρό, αλλά καθώς η εγκυμοσύνη μου προχωρούσε, περισσότερο ανησύχησα για την αντίδρασή του. Χάρηκα τόσο πολύ όταν η φίλη μου συνέστησε την Hug4Pets και την Αναστασία!!! Απάντησε σε τόσες πολλές από τις ερωτήσεις μου και άγγιξε ακόμη και φόβους που δεν γνώριζα! Το πρόγραμμα είναι εύκολο να το ακολουθήσει κάποιος και το συνιστώ για όλες τις νέες μαμάδες με σκύλους!

Μυρτώ Μόδεστου
Καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας
“Για οικογένειες που αγαπούν τα σκυλιά τους και περιμένουν μωρό”

Η βοήθεια ήρθε την τέλεια στιγμή για την οικογένειά μας. Έχουμε δύο σκύλους, τριών και έξι ετών. Περιμέναμε το τρίτο μας παιδί και δεν είχαμε ιδέα πώς να ενσωματώσουμε τα σκυλιά με το νέο μωρό. Το πρόγραμμα της Hug4Pets ανέλυσε με σαφήνεια τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε, τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Έχουμε επίσης δύο εφήβους, οπότε ήταν πραγματικά χρήσιμο και γι' αυτούς. Κανείς μας δεν ξέρει πώς θα συμπεριφερθούν τα σκυλιά μας και είναι καλύτερο να είμαστε προετοιμασμένοι με κάθε τρόπο που μπορούμε.

Αριστείδης Κανδύλης
Μηχανολόγος-Μηχανικός