Εκπαίδευση Υπακοής & Καλής Συμπεριφοράς

Επιλογή Προγράμματος

Διαδικτυακά Μαθήματα
Κατ΄οίκον Μαθήματα

Contact Us

Εκπαίδευση Υπακοής & Καλής Συμπεριφοράς

Είναι μια βαθμιαία διαδικασία η οποία χτίζεται με την πάροδο του χρόνου. Δημιουργεί τη βάση στο σκύλο σας για να μάθει εντολές αλλά και πρόσθετες δεξιότητες. Μέσα από αυτή την διαδικασία, ο σκύλος σας θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και εσείς τον σεβασμό του.

Στόχοι

Χτίζει και ενισχύει μια στενή, υγιή και κατάλληλη σχέση μεταξύ εσάς και του σκύλου σας.
Ανοίγει μια σαφή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ σας. Αυτό περιλαμβάνει ότι γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε από τον σκύλο σας, σε όλες τις περιπτώσεις και ο σκύλος σας ξεκάθαρα καταλαβαίνει και σέβεται αυτό που περιμένετε από αυτόν.
Καθορίζει ένα σύνολο κανόνων και ορίων που εκπαιδεύουν το σκύλο σας να γίνει ένα υπεύθυνο μέλος της κοινωνίας. Αυτό περιλαμβάνει και τους βασικούς τρόπους συμπεριφοράς με άλλα σκυλιά, ζώα και ανθρώπους σε οποιαδήποτε κατάσταση.
Καθιερώνει τις βάσεις για την πρόληψη ανεπιθύμητων – προβληματικών συμπεριφορών - όπως το να πηδάει επάνω σας, να γαυγίζει, να μασά οτιδήποτε, να σκάβει τον κήπο κ.λ.π.

Οφέλη

Κάνει τη ζωή του σκύλου σας απλή και αποβάλλει τη σύγχυση. Το σκυλί σας θα ξέρει τη θέση του στον κόσμο και θα καταλαβαίνει πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος.
Προσφέρει διασκέδαση και ανταμοιβή τόσο σε σας όσο και στο σκύλο σας.
Θα έχετε έναν ευτυχισμένο, χαλαρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση σκύλο που θα μπορείτε να τον έχετε κοντά σας, οπουδήποτε ευχάριστα.
Θα είναι ένα πολύ ασφαλέστερο σκυλί καθώς θα γνωρίζει και θα υπακούει σε εντολές όπως «έλα», «κάτσε», «ξάπλα», «μείνε» ή «πήγαινε στη θέση σου».
Κερδίζετε την εμπιστοσύνη και τον αμοιβαίο σεβασμό με το σκυλί σας. Καταλαβαίνει τι περιμένετε από αυτόν και ξέρει ότι θα είστε πάντα δίκαιοι και συνεπής μαζί του.
Θα είναι «σε τάξη» γύρω από την οικογένεια, τους φίλους και τα παιδιά, πάντα κάτω από την επίβλεψη σας.
Ικανοποιεί μερικές από τις κρίσιμες ανάγκες στη ζωή του σκύλου σας όπως της άσκησης, της πνευματικής διέγερσης, της συντροφικότητας, της εργασίας.
Μειώνει τον κίνδυνο να «κλειστείτε» σε μια προσπάθεια κυριαρχίας με το σκυλί σας. Θα είστε πάντα ο ισχυρός και δίκαιος ηγέτης του, τον οποίο όμως θα σέβεται και θα αναζητά για καθοδήγηση.

Ηλικία

Από δύο μηνών

Διάρκεια

Οχτώ έως δέκα εβδομάδες

Contact Us