Home > E-Learning Program Pet Sitting and Dog Walking

Η Hug4Pets®, είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, που παρέχει υπηρεσίες προς κατοικίδια, με τα υψηλότερα στάνταρ και πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς.

Με χαρά ανακοινώνουμε τη δημιουργία του πρώτου E-Learning προγράμματος Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης για Pet Sitters & Dog Walkers στην Ελλάδα. Η αγάπη και η επιστημονική γνώση για τα κατοικίδια, παρέχονται από Επαγγελματίες του χώρου, σε όλους εσάς που επιθυμείτε μια εναλλακτική Καριέρα στον χώρο των Pet Care Services.

Συμπληρώστε την Αίτηση!

Οι σημερινοί κηδεμόνες αντιμετωπίζουν τα κατοικίδια ζώα τους σαν μέλη της οικογένειας τους και θέλουν να περνούν τη μέρα τους ευχάριστα, χαρούμενα και να έχουν την κατάλληλη εξάσκηση και εκπαίδευση από Επαγγελματίες του χώρου που έχουν μελετήσει το αντικείμενο και έχουν αποκτήσει αντίστοιχη πιστοποίηση.

Οι υπηρεσίες Pet Sitting & Dog Walking ήταν σχεδόν ανύπαρκτες πριν από λίγα χρόνια, αλλά σήμερα βρίσκονται σε κάθε μεγάλη πόλη και σε αρκετές μικρότερες. Οι Pet Sitters & Dog Walkers δίνουν στους κηδεμόνες κατοικίδιων ζώων την ιδανική λύση, παρέχοντας Επαγγελματική φροντίδα και συντροφικότητα στα κατοικίδια ζώα τους, τις ώρες που δεν μπορούν οι ίδιοι να είναι κοντά τους.

Αν αγαπάτε τα ζώα, αυτή μπορεί να είναι μια ευκαιρία για μία Επιτυχημένη Επαγγελματική Καριέρα στο χώρο των υπηρεσιών για κατοικίδια.

Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία, όμως βασικές προϋποθέσεις είναι η Αγάπη και ο Σεβασμός για τα ζώα.

Το πρόγραμμα μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε, άνω των 18 ετών.

Επειδή οι υπηρεσίες που θα προσφέρετε δεν αφορούν μόνο τα ζώα, αλλά και την επαφή σας με τους κηδεμόνες τους, θα πρέπει επίσης να έχετε καλό επιχειρηματικό πνεύμα, να είστε οργανωτικοί, αφοσιωμένοι και ικανοί να χειριστείτε κρίσιμες καταστάσεις με ηρεμία και επαγγελματισμό.

Η βασική καινοτομία του είναι ότι τα μαθήματα παραδίδονται σε πραγματικό χρόνο με ανθρώπινη παρουσία και συμμετοχή, σε αντίθεση με τα online courses όπου καλείστε να αγοράσετε ένα pdf αρχείο ή ένα e-book και να ολοκληρώσετε από μόνοι σας την ύλη με κάποιο ενδεικτικό multiple choice test.

• Διαχείριση και ασφάλεια σπιτιού
• Νομοθεσία κατοικιδίων
• Βασικές πρώτες βοήθειες για κατοικίδια
• Φροντίδα σκύλου / βόλτα σκύλου
• Φροντίδα γάτας
• Φροντίδα τρωκτικών (κουνέλια, χάμστερ, ινδικά χοιρίδια, τσιντσιλά)
• Βασικές αρχές Θετικής Εκπαίδευσης & Επικοινωνίας ζώων
• Χειρισμός & Μεταφορά κατοικιδίων
• Βασικές αρχές Διατροφής & Υγιεινής κατοικιδίων
• Marketing & Διαφήμιση
• Σχεδιασμός & Οργάνωση Πελατολογίου

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση (E-Learning).

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση διεξάγεται σε πραγματικό χρόνο μέσω πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης (π.χ. Skype).

Πρόκειται για ζωντανά μαθήματα με εισηγητή τα οποία καλούνται οι εκπαιδευόμενοι να παρακολουθήσουν από το χώρο τους, σε συνεδρίες που λαμβάνουν χώρα σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες.

Κατόπιν συνεννόησης, σε ώρες και μέρες που είναι βολικές και για τα δύο μέρη.

Θεωρία: 4 εβδομάδες (9 μαθήματα)

Workshop: Το E-Learning πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση.

(Δίνεται η δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης κατόπιν συνεννόησης με τον Καθηγητή, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος με σχετική οικονομική επιβάρυνση)

Δεν απαιτούνται τελικές εξετάσεις καθώς υπάρχει άμεση παρακολούθηση.

• Χωρίς εγγραφή
• Όλες τις ημέρες του έτους, κατόπιν συνεννόησης

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων λαμβάνετε Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης και έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε ως Certified Professional Pet Sitter του ATPPS Hug4Pets® (GR) απολαμβάνοντας μια σειρά από αποκλειστικά προνόμια και παροχές.


Anastasia Tsoulia
C.P.D.T., C.F.C.B.P.
Dip. H.A.P., Dip. P.S.D.W.
Pet First Aid Certified
PPG Official Country Greeter
PPG Project Trade Ambassador

Αίτηση: Συμπληρώστε και αποστείλετε την αίτηση που θα βρείτε   ΕΔΩ

Εντός 48 ωρών θα σας αποσταλεί απαντητικό email με τις οδηγίες.

Κόστος: 230 € + ΦΠΑ 24% (εφάπαξ)Συμπληρώστε την Αίτηση!